Lägenheten
Fröken Andersson

Beskrivning
Lägenheten
Fröken Andersson

Lägenheten Fröken Andersson ligger på plan 2. Här bor ni i 3 rum och kök fördelat på 80 kvm samt balkong. Det finns 2 sovrum med 2 st 90 cm sängar sammansatta till dubbelsäng, som kan placeras ut som enkelsängar i rummet.

Lägenheten är fullt utrustad för självhushåll, har också diskmaskin, mikrovågsugn, spis med induktion, bredband, TV med USB-ingång, Bose-DVD/ljudanläggning med Bluetooth.

Priser
Lägenheten
Fröken Andersson

Sommar

2021
Juni
2 580 sek per natt
14 800 sek per vecka
Bytesdag söndag

vecka 25–32
19 800 sek per vecka
Bytesdag söndag

Augusti
2 580 sek per natt
14 800 sek per vecka
Bytesdag söndag

Reservation för ändringar. Aktuell prisinfo online.

Övrig tid

September+Oktober
1 880 sek per natt

November+April
1 580 sek per natt

Maj
1 880 sek per dygn

Veckopriset 20% på dygnspriset.

Undantag i prissättning för storhelger, högtider samt kampanj prissänkta perioder. Aktuell prisinfo online.

Ingår i priset

Priserna gäller för självhushåll i fullt utrustade lägenheter med tillhörande uppvärmning och el samt tillgång bakgård med utemöbler och gasolgrill

Alla priser gäller inklusive sänglinne, bad- och handduk samt slutstäd.

I källaren finns barnstol och resesäng till bebis att låna upp till lägenheten

Så här bokar du

Bokningar per dygn och vecka görs online. Förfrågan längre tid görs via formuläret under online. Tillgänglighet sommar 2022 kommer att finnas online i samtliga kanaler från slutet av september, innan dess går det bra att boka via e-post till lisa@skonahonor.se

Boka online

Välj online för att söka aktuell tillgänglighet, pris och för dygns- och veckovis bokning. Ni kommer då vidare till Destination Gotlands bokning Gotland Promotion. Avbeställningsskydd går att köpa till online. Ni kan också välja att ringa Destination Gotland på telefonnummer 0771-223300, där får ni god hjälp med frågor och bokning.

Förfrågan

Här kan ni skicka en förfrågan eller ställa övriga frågor gällande Lägenhetshotellet. Aktuell tillgänglighet, pris och bokning per dygn och vecka görs online, se ovan.

Hitta hit

Lägenhetshotellet ligger på S:t Nikolai gränd i Visby innerstad i närheten av S:t Nikolai ruin (Kultudralen), Botaniska trädgården och strandpromenaden.

Särskilda bokningsvillkor

Lugnt och hänsynsfullt
Vi välkomnar barnfamiljer och stillsamma vuxna från 25 år som uppskattar det vackra läget och väljer ett lugnt boendealternativ. För allas trevnad har vi särskild tystnad och hänsyn mellan klockan 22 till 09 – vilket gäller för varje lägenhet samt på bakgården.

Djur- och rökfritt
Fastigheten, samtliga boendealternativ och bakgård, är djur- och rökfria.

Antal personer per lägenhet
Antalet Gäster får ej överstiga antalet bäddar för respektive lägenhet. Vid bokning per natt, vecka och övrig korttidsboende får inga andra Gäster vistas i lägenheterna eller på bakgården än de som bokningen gäller. Det får inte förekomma fester, folksamling eller övriga sammankomster utan ett godkännande från Lägenhetshotellet Sköna Hönor.

Ankomst och avresa

Ankomst från kl 16.00. Vid avresedagen är ni välkomna att stanna fram till kl 11.00. Tiderna gäller i de fall inget annat är överenskommet, det går bra att höra av sig för att se om annat är möjligt. Meddela gärna er ankomsttid, ni får också vidare instruktioner per mail några dagar innan er ankomst. Moms ingår i samtliga priser. Hyfsat wi-fi finns i samtliga lägenheter

Städning
Städning i samband med avresa ingår i priset, dock ombeds ni att vid avresa sortera och tömma samtliga sopor inkl flaskor och burkar i sophanteringen på gården, ställa all disk i maskinen och därefter starta. Städmaterial finns i respektive lägenhet för att ev hålla råttor och sand borta om ni bor längre tid såsom en vecka eller längre.

Sängkläder och handdukar
Sänglinne, badlakan och kökshanduk ingår i priset och finns i lägenheten vid ankomst. Läggs i tvätthög vid ytterdörren i samband med avresa.

Barnstol och resesäng
I källaren intill tvättstugan finns barnstol och resesäng till bebis att låna upp till lägenheten. Ställs tillbaka i samband med avresa. Kom i håg att ta med eget täcke och sängkläder alt använd de som ni har i er barnvagn.

Bil och parkering
Visby innerstad är som grundregel bilfritt sommartid. Boende inklusive korttidsboende såsom hotellgäster är undantagna. Det finns offentliga parkeringsfickor intill fastigheten samt i närliggande kvarter. Parkeringsplatserna är sommartid avgiftsbelagda vardagar 9-18. Lågsäsong är parkering kostnadsfri i 2 timmar, P-skiva gäller. Parkeringsreglerna varierar, för säkrast och uppdaterad information se Region Gotlands hemsida parkering i Visby innerstad.