Brissunds Kruthuset

Beskrivning
Brissunds Kruthuset

Rofyllt med magisk utsikt!

Stenhus för 2 personer med ca 40 kvm i natursköna Brissund, har året runt standard med golvvärme och braskamin, teknisk utrustning såsom spis, ugn, micro, mindre tvättmaskin, wifi, Sonos högtalare. Huset är fullt utrustat för självhushåll. Det finns en allrumsdel med soffa samt en sovdel med dubbelsäng. Badrum med wc & dusch. Det finns en uteplats med magisk utsikt, där finns solstolar och övriga utemöbler samt grill.

Ca 200 m till Krusmyntagården m restaurang och butik, ca 3 km till Själsö bageri, 200 m till sandstrand och allmän badplats, 5 km till flygplatsen och golfbana

Priser
Brissunds Kruthuset

Sommar

Aktuell prisinformation via Booking.com

Reservation för prisändringar vid storhelger, högtider samt kampanjer med prissänkning.

Övrig tid

Aktuell prisinformation via Booking.com

Reservation för prisändringar vid storhelger, högtider samt kampanjer med prissänkning.

Ingår i priset

Priserna gäller för självhushåll i fullt utrustat fritidshus med tillhörande uppvärmning, el och hyfsat wifi samt uteplats med utemöbler och grill. Parkering finns på tomten.

Ingen löpande service ingår.

I dygns- och veckopriset som bokas via booking.com ingår sänglinne, handdukar samt delvis slutstädning. Huset lämnas i iordningställt som vid ankomst, dvs diskat, sopor tömda vid vägen och alla saker på ursprunglig plats. Resterande städning ingår.

Vid övrig bokning tar man med sängkläder, handdukar och utför full slutstädning. Om inget annat är överenskommet. Möjlighet finns mot tilläggskostnad.

Husdjur och rökning är inte tillåtet.

Så här bokar du

Kruthuset hyrs ut året runt. Förfrågan och bokning görs via formuläret under online eller via e-post till lisa@boendegotland.se

Ingen löpande service ingår i priserna.

Boka online

Online till booking.com för aktuell tillgänglighet och pris samt direktbokning.

Förfrågan

Vid bokning, förfrågan eller övriga frågor används formulär eller epost lisa@boendegotland.se

Hitta hit

Brissund Brissundsvägen 52, 622 76 Visby

Särskilda bokningsvillkor

Lugnt och hänsynsfullt
Vi välkomnar stillsamma vuxna från 25 år,  som uppskattar det vackra läget och väljer ett lugnt boendealternativ.

Djur- och rökfritt
Samtliga boendealternativ är djur- och rökfria.

Antal personer
Antalet Gäster får ej överstiga antalet bäddar. Maxantalet för att bo och vistas i och omkring huset är 2 personer. Det är således inte tillåtet med fester eller att bjuda in utomstående som inte omfattas av bokningen, utan värdens eventuella tillstånd.

Ankomst och avresa

Ankomst från kl 16.00 och vid avresedagen är ni välkomna att stanna fram till kl 11.00. Tiderna gäller i de fall inget annat är överenskommet, det går bra att höra av sig för att se om annat är möjligt. Meddela gärna er ankomsttid, ni får också vidare instruktioner några dagar innan er ankomst. Moms ingår i samtliga priser och hyfsat wi-fi finns i huset.

Städning
Städning i samband med avresa ingår i dygnspriset, dock ombeds ni att vid avresa sortera och tömma samtliga sopor i respektive tunna vid uppfaten till tomten. Vid veckopris lämnas huset städad och i samma skick som vid ankomst. Städmaterial finns för för avresestäd och för att hålla råttor och sand borta om ni bor längre tid som en vecka eller längre. Metall, glas och burkar tas med och lämnas vid livsmedelsbutiker, andra anvisade platser eller återvinningsstationer.

Sängkläder och handdukar
Sänglinne, badlakan och kökshanduk ingår i dygnspriset och finns i huset vid ankomst. Läggs i tvätthög vid ytterdörren i samband med avresa.

Bil och parkering
Uppfarten är brant och huset ligger på en höjd, fyrhjulsdrift är bra men funkar även med övriga. Alternativt ställer bilen vid parkeringsficka nere vid vägen. Det går bra att lasta ur intill huset och på tomten finns utrymme att parkera bilen.