Brissunds Fratello

Beskrivning
Brissunds Fratello

Välplanerat hus för 2 personer i natursköna Brissund. Huset är fullt utrustat för självhushåll, har året runt standard med värmeslingor i betonggolvet, braskamin, teknisk utrustning såsom spis, micro, diskmaskin, wifi, Sonos ljudanläggning finns för de som vet hur tekniken fungerar. Det finns ett allrum med kök, matplats, liten soffa samt braskamin. Sovrummet har 2 enkelsängar som kan stå enskilt eller skjutas i hopp till dubbelsäng (sovrummet har begränsat utrymme). Badrummet har wc & badkar/ dusch, hårfön. Det finns en stor möblerad uteplats med magisk utsikt över hav, äng och åkrar. Vacker omgivning med 200 m till Krusmyntagården m restaurang och butik, 3 km till Själsö bageri, 200 m till sandstrand och allmän badplats, 5 km till flygplatsen och golfbana.

Priser
Brissunds Fratello

Sommar

Per natt:
Aktuell prisinformation via Booking.com

Per vecka:
Förfrågan via kontaktformuläret

Reservation för prisändringar vid storhelger, högtider samt kampanjer med prissänkning.

Övrig tid

Per natt:
Aktuell prisinformation via Booking.com

Per vecka:
Förfrågan via kontaktformuläret

Reservation för prisändringar vid storhelger, högtider samt kampanjer med prissänkning.

Vid månadspris gäller särskilda villkor

Ingår i priset

Priserna gäller för självhushåll i fullt utrustat hus med tillhörande uppvärmning, el och hyfsat wifi samt uteplats med utemöbler och grill. Parkering finns i direkt anslutning till huset.

Ingen löpande service ingår.

I dygn- och veckopriset som bokas via booking.com ingår sänglinne, handdukar samt delvis slutstädning. Huset lämnas i iordningställt som vid ankomst, dvs disken inställd i diskmaskin och startad, sopor tömda vid vägen och alla saker på ursprunglig plats. Resterande städning ingår.

Husdjur och rökning är inte tillåtet.

Så här bokar du

Fratello hyrs ut året runt. Förfrågan och bokning görs on line eller via formuläret under online eller via e-post till lisa@boendegotland.se

Ingen löpande service ingår i priserna.

Boka online

Online till booking.com för aktuell tillgänglighet och pris samt direktbokning.

Förfrågan

Vid förfrågan, bokning eller övriga frågor använd formuläret eller epost lisa@boendegotland.se

Hitta hit

Brissund Brissundsvägen 52, 622 76 Visby

Särskilda bokningsvillkor

Lugnt och hänsynsfullt
Vi välkomnar stillsamma vuxna från 25 år som uppskattar det vackra läget och väljer ett lugnt boendealternativ.

Djur- och rökfritt
Samtliga våra boendealternativ är absolut djur- och rökfria.

Antal personer
Antalet Gäster får ej överstiga antalet bäddar. Maxantalet att bo och vistas i huset är 2 personer. Det är således inte tillåtet med fester eller att bjuda in utomstående som inte omfattas av bokningen, utan värdens eventuella tillstånd.

Ankomst och avresa

Ankomst från kl 16.00 och vid avresedagen är ni välkomna att stanna fram till kl 11.00. Tiderna gäller i de fall inget annat är överenskommet, det går bra att höra av sig för att se om annat är möjligt. Meddela gärna er ankomsttid, ni får också vidare instruktioner några dagar innan er ankomst. Moms ingår i samtliga priser och hyfsat wi-fi finns i huset.

Städning
Städning i samband med avresa ingår i dygnspriset online, dock ombeds ni att vid avresa sortera och tömma samtliga sopor inkl flaskor och burkar i sophanteringen, ställa all disk i maskinen och därefter starta. Städmaterial finns för att ev hålla dammråttor och sand borta om ni bor längre tid som en vecka eller längre.

Sängkläder och handdukar
Sänglinne, badlakan och kökshanduk ingår i dygnspriset och finns i huset vid ankomst. Läggs i tvätthög vid ytterdörren i samband med avresa.

Bil och parkering
Uppfarten är brant och huset ligger på en höjd, fyrhjulsdrift är bra men funkar även med övriga. Alternativt ställer bilen i en parkeringsficka vid vägen. Det finns utrymme intill huset att lasta ur och att parkera bilen.