Brissunds Bergshuset

Beskrivning Bergshuset

Huset har ca 130 kvm yta, 3 sovrum med totalt 4 sängplatser (dubbelsäng i ett sovrum och enkelsäng 120 cm i två), stort allrum med kök i öppen planlösning, golvvärme, braskamin, bastu, induktionshäll, tvättstuga, teknisk utrustning såsom TV, Sonos ljudanläggning, Wi-fi, fiberanslutning. All teknik och inredning är ny med hög kvalité.

Huset har uteplats med matgrupp och delvis utekök med elgrill, i stort sett samtliga fönster är öppningsbara.

Priser Bergshuset

Sommar

Bergshuset hyrs i dagsläget ut vår och försommar 2021

Övrig tid

Påsk och April
2 400 sek per natt

Maj
2 900 sek per natt

Juni

För frågor och bokning använd gärna formuläret intill ›› eller lisa@boendegotland.se

INGÅR I PRISET

Vid hyra per dygn ingår sänglinne, handdukar och slutstäd. Vid hyra per vecka tar man med sänglinne, handdukar samt lämnar stugan städad vid avresa – i övrigt i samma skick som vid ankomst. Täcken och kuddar finns i huset. Minsta antal dygn att boka är 3.

Ingen löpande service ingår i priset.

Husdjur och rökning är inte tillåtet.

Så här bokar du

Ingen löpande service ingår i priset. Priserna kan höjas runt storhelger alt sänkas runt lågsäsong. För aktuell prisinformation online eller förfrågan i formulär.

Husdjur och rökning är inte tillåtet.

Boka online

Online till booking.com för aktuell tillgänglighet och pris samt direktbokning

Förfrågan

För frågor och bokning använd gärna formuläret.

Hitta hit

Brissund Brissundsvägen 52, 622 76 Visby

Särskilda bokningsvillkor

Lugnt och hänsynsfullt
Vi välkomnar barnfamiljer och stillsamma vuxna som uppskattar det vackra läget och väljer ett lugnt boendealternativ.

Djur- och rökfritt
Samtliga boendealternativ är djur- och rökfria.

Antal personer
Antalet Gäster får ej överstiga antalet bäddar

Ankomst och avresa

Ankomst från kl 16.00 och vid avresedagen är ni välkomna att stanna fram till kl 11.00. Tiderna gäller i de fall inget annat är överenskommet, det går bra att höra av sig för att se om annat är möjligt. Meddela gärna er ankomsttid, ni får också vidare instruktioner några dagar innan er ankomst. Moms ingår i samtliga priser och hyfsat wi-fi finns i huset.

Städning
Städning i samband med avresa ingår i dygnspriset, dock ombeds ni att vid avresa sortera och tömma samtliga sopor inkl flaskor och burkar i sophanteringen, ställa all disk i maskinen och därefter starta. Städmaterial finns för att ev hålla råttor och sand borta om ni bor längre tid som en vecka eller längre.

Sängkläder och handdukar
Sänglinne, badlakan och kökshanduk ingår i dygnspriset och finns i huset vid ankomst. Läggs i tvätthög vid ytterdörren i samband med avresa.

Bil och parkering
Uppfarten är brant och huset ligger på en höjd, fyrhjulsdrift är bra men funkar även med övriga. Det finns utrymme intill huset att lasta ur och att parkera bilen.