Brissunds Bergshuset

Beskrivning
Brissunds Bergshuset

Vackert stenhus 130 kvm hyrs ut möblerat och fullt utrustat, förslagsvis till semestersugna privatpersoner eller inspirationssökande företag. 3 sovrum med totalt 6 sängplatser (dubbelsäng i ett sovrum och våningssäng 120cm+90cm i två), stort allrum med fullt utrustat kök i öppen planlösning, golvvärme och braskamin. Badrum med bastu. Tvättstuga m tvättmaskin och torkskåp. TV, Sonos ljudanläggning m högtalare infällda i taket, wi-fi, fiberanslutning. Samtliga rum utom 1 sovrum har havsutsikt, i övrigt fri utsikt över ängar, åkrar, fiskeläge och kustlandskap. Samtliga fönster är öppningsbara dörrar.

Huset har uteplats med matgrupp, 2 solsängar, parasoll, gasolgrill och pizzaugn. Det finns en privat väg ner till sandstranden, ca 200 meter.

Området är mycket populärt bl.a. för unikt marklandskap mellan kustklinten och havet, beläget ca 8 km norr om Visby, 5 km till flygplatsen. Ca 200 m till Krusmyntagården m restaurang och butik, ca 2 km till Själsö bageri, 200 m till sandstrand och allmän badplats, 2 km till Salthamn och 2,5 km till Lummelundagrottorna.

Max 6 personer att bo och vistas i huset.

Priser
Brissunds Bergshuset

Sommar

Sommarveckorna 27-33 finns huset tillgängligt endast hela veckor, bytesdag lördag.

Förfrågan via kontaktformuläret

Per natt:
Aktuell prisinformation via Booking.com

Per vecka:
Förfrågan via kontaktformuläret

Reservation för prisändringar vid storhelger, högtider samt kampanjer med prissänkning.

Övrig tid

Per natt:
Aktuell prisinformation via Booking.com

Per vecka:
Förfrågan via kontaktformuläret

Reservation för prisändringar vid storhelger, högtider samt kampanjer med prissänkning.

Vid månadspris gäller särskilda villkor

Ingår i priset

Priserna gäller för självhushåll i fullt utrustat hus med tillhörande uppvärmning, el och hyfsat wifi samt uteplats med utemöbler och grill. Parkering finns i direkt anslutning till huset.

Ingen löpande service ingår.

I dygn- och veckopriset som bokas via booking.com ingår sänglinne, handdukar samt delvis slutstädning. Huset lämnas i iordningställt som vid ankomst, dvs disken inställd i diskmaskin och startad, sopor tömda vid vägen och alla saker på ursprunglig plats. Resterande städning ingår.

Vid övrig bokning tar man med sängkläder, handdukar och utför full slutstädning. Om inget annat är överenskommet. Möjlighet finns mot tilläggskostnad beroende på antal personer.

Husdjur och rökning är inte tillåtet.

Så här bokar du

Bergshuset hyrs ut året runt. Förfrågan och bokning görs via formuläret under online eller via e-post till lisa@boendegotland.se

löpande service ingår i priserna.

Boka online

Online till booking.com för aktuell tillgänglighet och pris samt direktbokning.

Förfrågan

Vid förfrågan, bokning eller övriga frågor använd formuläret eller epost lisa@boendegotland.se

Hitta hit

Brissund Brissundsvägen 52, 622 76 Visby

Särskilda bokningsvillkor

Lugnt och hänsynsfullt
Vi välkomnar stillsamma vuxna från 25 år som uppskattar det vackra läget och väljer ett lugnt boendealternativ.

Djur- och rökfritt
Samtliga boendealternativ är djur- och rökfria.

Antal personer
Antalet Gäster får ej överstiga antalet bäddar. Maxantalet att bo och vistas i huset är 6 personer. Det är således inte tillåtet med fester eller att bjuda in utomstående som inte omfattas av bokningen, utan värdens eventuella tillstånd.

Ankomst och avresa

Ankomst från kl 16.00 och vid avresedagen är ni välkomna att stanna fram till kl 11.00. Tiderna gäller i de fall inget annat är överenskommet, det går bra att höra av sig för att se om annat är möjligt. Meddela gärna er ankomsttid, ni får också vidare instruktioner några dagar innan er ankomst. Moms ingår i samtliga priser och hyfsat wi-fi finns i huset.

Städning
Städning i samband med avresa ingår i dygnspriset, dock ombeds ni att vid avresa sortera och tömma samtliga sopor inkl flaskor och burkar i sophanteringen, ställa all disk i maskinen och därefter starta. Städmaterial finns för att ev hålla dammråttor och sand borta om ni bor längre tid som en vecka eller längre.

Sängkläder och handdukar
Sänglinne, badlakan och kökshanduk ingår i dygnspriset och finns i huset vid ankomst. Läggs i tvätthög vid ytterdörren i samband med avresa.

Bil och parkering
Uppfarten är brant och huset ligger på en höjd, fyrhjulsdrift är bra men funkar även med övriga. Alternativt ställer bilen i en parkeringsficka vid vägen. Det finns utrymme intill huset att lasta ur och att parkera bilen.