Så här bokar du

Lägenheterna bokas per dygn och vecka året runt. Sommar 2021 är lägenheterna bokningsbara hela veckor, bytesdagar är söndag och fredag alt måndag. Dygn och veckovis bokning genomförs online på hemsidan. Förfrågan längre tid via e-post till lisa@skonahonor.se

For information in several languages and to get help booking contact Destination Gotland in the phone; +46 (0)771-223300 and the website www.destinationgotland.se

Boka online

Boka genom att klicka på knappen nedan, ni hamnar då på Destination Gotlands online bokningssystem och vill ni passa på att boka båtresa samtidigt som ni bokar boende, går det bra här. Ni också välja att ringa Destination Gotland på telefonnummer 0771-22 33 00, där får ni god hjälp med frågor och bokning.

Bokningar per dygn ›››

Särskilda bokningsvillkor

Lugnt och hänsynsfullt

Vi välkomnar barnfamiljer och stillsamma vuxna som uppskattar det vackra läget och väljer ett lugnt boendealternativ. För allas trevnad har vi särskild tystnad och hänsyn mellan klockan 22 till 09 – vilket gäller för varje lägenhet samt bakgården.

Djur- och rökfritt

Fastigheten, samtliga boendealternativ och bakgård, är djur- och rökfria.

Antal personer per lägenhet

Antalet hyresgäster får ej överstiga antalet bäddar för respektive lägenhet

Ankomst och Avresa

Ankomst från kl 16.00 och vid avresedagen är ni välkomna att stanna fram till kl 11.00. Tiderna gäller i de fall inget annat är överenskommet, det går bra att höra av sig för att se om annat är möjligt.  Meddela gärna er ankomsttid, ni får också vidare instruktioner några dagar innan er ankomst.

Moms ingår i samtliga priser och hyfsat wi-fi finns i huset.

Städning

Städning i samband med avresa ingår i priset, dock ombeds ni att vid avresa sortera och tömma samtliga sopor inkl flaskor och burkar i sophanteringen på gården, ställa all disk i maskinen och därefter starta. Städmaterial finns i respektive lägenhet för att ev hålla råttor och sand borta om ni bor längre tid som en vecka eller längre.

Sängkläder och handdukar

Sänglinne, badlakan och kökshanduk ingår i priset och finns i lägenheten vid ankomst. Läggs i tvätthög vid ytterdörren i samband med avresa.

Barnstol och resesäng

I källaren intill tvättstugan finns barnstol och resesäng till bebis att låna upp till lägenheten. Ställs tillbaka i samband med avresa.

Bil och parkering

Visby innerstad är som grundregel bilfritt sommartid. Boende inklusive korttidsboende såsom hotellgäster är undantagna. Det finns offentliga parkeringsfickor intill fastigheten samt i närliggande kvarter. Parkeringsplatserna är sommartid avgiftsbelagda vardagar mellan 9-18. För lågsäsong är parkering kostnadsfri i 2 timmar, P-skiva gäller. Reglerna varierar så för säkrast och uppdaterad information gällande parkering kolla http://www.gotland.se/44104

P-skiva kan köpas till exempel i livsmedelsbutiker och på bensinmackar.